Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bolt, doping konusunda temkinli

Bolt, doping konusunda temkinli

SPOR Haberleri

Atletizmde dünya ve olimpiyat şampiyonu Jamaikalı rekortmen atlet Usain Bolt, dopingle mücadelede doğru yolda gidilse de hiçbir şeyin garantisi olmadığını söyledi.

Bolt, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nın yapıldığı Rio de Janeiro kentinde düzenlenen Jamaika Milli Takımı'nın basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.
Basın toplantısı öncesi sambacı Brezilyalı kızlarla dans ederek özçekim de yapan Bolt, sporda dopingle mücadele konusunda Dünya Dopingle Mücadele Ajansı ve Uluslararası Olimpiyat Komitesinin önemli yol katettiğini belirterek, "Piste çıkıp yarışarak taraftarları coşturmaya çalışacağım. Dopingle mücadelede doğru yolda gidiliyor ama hiçbir şeyin garantisi yok. Yine de sporcuların arasında kötü olanlar ayıklanıyor." ifadelerini kullandı.
İnsanların atletizme inancını kaybetmemesi gerektiğini aktaran Jamaikalı sporcu, "İyi günlere ulaşmak için bu tip kötü günlerden geçmek zorundayız. Spor dünyasının birkaç yıl içinde temizleneceğine eminim." değerlendirmesinde bulundu.
Yarıştığı mesafelerden 100 metrede kendini çok rahat hissettiğini de vurgulayan Bolt, 200 metre müsabakalarında daha gergin olduğunu kaydetti.
Son 2 olimpiyatta 100, 200 ve 4x100 metre takım yarışlarında Jamaika Milli Takımı ile üçer altın madalya kazanan 29 yaşındaki Bolt, 2016 Rio Olimpiyatları'nın katılacağı son oyunlar olacağını da yineledi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...