FETÖ’cü Enes babadan blok yedi

Düzenleyen:
FETÖ’cü  Enes babadan blok yedi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

NBA’de bulunan Oklahoma City Thunder takımında oynayan Enes Kanter, ailesi tarafından evlatlıktan reddedildi.

Kanter, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası sosyal medya üzerinden Gülen’e sevgi dolu sözler sarf etmiş ve sonrasında vatandaşlardan tepki almıştı. Medeniyet Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Prof. Mehmet Kanter de 4 Ağustos’ta görevinden açığa alınıp, hakkında soruşturma başlatılmıştı. Bunun üzerine baba Kanter, oğluna mektup yazarak evlatlıktak reddettiğini ve soyadını değiştirmesini söyledi. Darbe girişimini lanetlediklerini söyleyen baba Mehmet Kanter, “Başta Cumhurbaşkanımız ve Türk halkından böyle bir çocuğum olduğu için utanç duyarak özür diliyorum” dedi. Aile, ayrıca Enes’in FETÖ tarafından hipnotize edildiği ve kullanıldığını belirtti.

SOYADINI ‘GÜLEN’ YAPTI

Enes Kanter, bu gelişmeler üzerine, twitter hesabından “Ey kainat duy sesimi” başlığıyla bulunduğu paylaşımda özetle şunları yazdı: “Kendi babam soy ismimi değiştirmemi istedi. Annem beni reddetti.  Kardeşlerim beni yok sayıyor. Hocaefendi yolunda, anam, babam, kardeşlerim, tüm sülalem feda olsun.” Basketçi yazısının sonunda da “Enes (Kanter) Gülen” imzasını kullanması dikkat çekti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...