Galatasaray'da Riekerink para cezalarının rafa kaldırılmasını istedi

Düzenleyen:
Galatasaray'da Riekerink para cezalarının rafa kaldırılmasını istedi

SPOR Haberleri

Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu ile görüşen Hollandalı teknik adam “Para cezaları uygulanırsa takımın havası kaçar ve bu bizim için hiç de iyi olmaz” ifadelerini kullandı

Galatasaray yönetimi, başta Wesley Sneijder ve Selçuk İnan olmak üzere geçen sezon gereksiz kart gören futbolculara para cezası uygulayacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz haftalarda bu konu sarı-kırmızlı camianın gündemini bir hayli meşgul etmiş ve kriz meydana gelmişti. Başkan Dursun Özbek de, cezalardan vazgeçmeyeceklerini üzerine basa basa söylemişti. Son haftalarda bu konu soğusa da, futbolcuların maaşların yatırılmasına az bir süre kala, yıldız isimlerin alacaklarından kesinti yapılıp yapılmayacağı en büyük merak konusu… Takım içinde konunun sıkça konuşulduğunu fark eden ve huzursuzluk olduğunu hisseden Jan Olde Riekerink’in de yöneticiler Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu ile gözlemini paylaştığı öğrenildi. 

"Motivasyon kalmaz"

Hollandalı teknik adam, kısa bir toplantı yapmak istediğini ifade ederek futbol takımından sorumlu iki yöneticiyle görüştü. Riekerink’in bu toplantıda, “Futbolcular, ceza olayından çok rahatsız. Aralarında sıkça bu konuyu konuşuyorlar. Açıkçası bu beni de etkiliyor. Yönetimin işine karışmak gibi bir düşüncem asla yok. Ancak cezaları bir süre gündeminizden kaldırmanızı talep ediyorum. Eğer ceza uygulanırsa takımın havası kaçar ve performansı da kötü etkiler. Sneijder ile Selçuk takımın en önemli iki ismi, onların motivasyonu kaybolursa, takımda da motivasyon kalmaz” şeklinde bir konuşma gerçekleştirdiği aktarıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...