Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor hazırlık maçlarında tat varmiyor

Düzenleyen:
Bursaspor hazırlık maçlarında tat varmiyor

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik adam, son iki maçı gol atamadan kaybetmelerini takımın yorgunluğuna bağladı

Bursaspor yeni sezon öncesi oynadığı son iki karşılaşmayı da gol atamadan kaybetti. Darmstadt'a 3-0, Bandırmaspor'a ise 1-0 kaybeden yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise sakinliğini koruyor. Alınan mağlubiyetlere rağmen Hamza Hoca'nın oyuncularına güveni tam. ‘Bu skorların tek sebebi yorgunluk' diyen genç teknik adam "Daha iyi olacağımızdan eminim. Gol atamadık evet ama Tomas Necid gitse bile forvet almayacağız" şeklinde konuştu. İki maçta da yorgunluk gözlemlediğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Sezona iki hafta daha var. Asıl hedef o zamana hazır olmak. Önümüzdeki haftadan itibaren antrenmanlar azalacak. Oyuncularımız o zaman rahatlayacaklar" dedi. Takımına güvendiğini ve herhangi bir endişe duymadığını ifade eden genç teknik adam, “Son hazırlık maçımız Trabzonspor'la olacak. Orada daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Necid kalacak gibi

Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın iyi bir teklif gelmesi halinde takımdan gönderileceğini açıkladığı Çek oyuncu Tomas Necid'in yeni sezonda yeşil-beyazlı formayı giyme etme ihtimali arttı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Bandırmaspor ile oynanan hazırlık maçının ardından Necid’in takımda kalacak gibi durduğunu ve gelen tekliflerin kendilerini tatmin etmediğini söyledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...