Yazıcıoğlu kazasında FETÖ izleri

Düzenleyen:
Yazıcıoğlu kazasında FETÖ izleri

GÜNDEM Haberleri

BBP’nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefat ettiği helikopter kazasında gazeteci eşi İsmail Güneş’i kaybeden Yasemin Güneş, takipsizlik kararı verilen dava dosyanın, kazada Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) dahli olduğu gerekçesiyle yeniden açılmasını istedi.

Güneş, yaptığı açıklamada, FETÖ’nün darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Marmaris’te suikast girişiminde bulunan ve tutuklananlar arasında yer alan askerler Aydın Özsıcak ile Davut Uçum’un, helikopter kazasının ardından kaza kırım ekibinde yer alan ve helikopterden parça çalanlar arasında olduğunu, bunun Devlet Denetleme Kurulu (DDK) raporuyla netleştiğini söyledi. Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin hayatını kaybettiği helikopter kazası dosyasının kapatılması üzerine Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığına itirazda bulunduklarını anlatan Güneş, “Cumhurbaşkanı’mıza yönelik suikast düzenleyecek timin içerisinde Uçum ve Özsıcak’ın çıkması ve tutuklanmasının ardından avukatlarımız bu kişiler hakkında 18 Temmuz’da yeniden suç duyurusunda bulundular.” dedi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...