Sosa'dan özür

Düzenleyen:
Sosa'dan özür

SPOR Haberleri

Beşiktaş'taki geleceği merak konusu olan Arjantinli Jose Sosa'nın, teknik heyet ve arkadaşlarından özür dileyerek siyah beyazlı takıma geri dönme kararı aldığı ileri sürüldü.

Beşiktaş'ta son dönemlerin en büyük krizlerinden birini Sosa yaşatmış, ülkemizdeki olayları bahane edip, "Eşim Türkiye'ye dönmek istemiyor. İzin verin gideyim" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Başkan Fikret Orman bu konuda hiç taviz vermedi ve her fırsatta, "Ya gelip özür diler ya da istediğimiz parayı verecek bir kulüp bulur. Yoksa A2 Takım ile çalışacak" mesajlarını yolladı.

BEŞİKTAŞ'A DÖNÜYOR

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, ailesiyle bir durum değerlendirmesi yapan Arjantinli'nin son kararı Beşiktaş'a dönüş oldu.

ÖZÜR DİLEYECEK

Dün ailesiyle İstanbul'a ayak basan yıldız oyuncunun, bugün hocası ve yönetimden özür dileyeceği, ardından da büyük bir aksilik olmazsa A Takım ile antrenmana çıkacağı öğrenildi.

Sosa'nın takıma dönüşü, onun ayrılığını hesaba katarak transfer isteyen Şenol Güneş'i de, yerine oyuncu arayan yönetimi de rahatlatmış olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...