Tozlu AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tozlu tutuklandı

Düzenleyen:
Tozlu AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tozlu tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da, FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında Tozlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tozlu'nun da bulunduğu 34 iş adamından 13'ü tutuklandı.

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Tozlu AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tozlu ve sözde "il imamları"nın da bulunduğu 34 iş adamı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcısına ifade veren zanlılardan 32'si tutuklanmaları, 2'si ise adli kontrol uygulanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan Tozlu AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tozlu ile Şaban T, Abdullah K, Vedat D, Tayfur Y, Bayram Y, Adnan B, Hasan A, Ali Y, Ömer İ, Talip A, Abdurrahman H. ve Hakan U. mahkemece tutuklandı. Diğer 21 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...