FETÖ'nün imamları yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
FETÖ'nün imamları yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında aralarında emniyet müdürlüğünden, şubelerden ve polis eşlerinden sorumlu imamların da bulunduğu 30 kişiyi gözaltına aldı. 7 imam ile 23 polis adliyeye sevk edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında emniyetin içerisindeki yapılanmaya yönelik operasyon gerçekleştirdi. Aralarında Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden sorumlu imam B.D. ve M.E., kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesinden sorumlu K.D, Derince ve Körfez ilçe emniyet müdürlüklerinden sorumlu S.E., istihbarat şubeden sorumlu M.K. ve F.C. ile polis eşlerinden sorumlu B.C. gözaltına alındı. 7 imamın emniyet müdürlüğünün dışındaki kurumlarda görev yaptıkları öğrenildi.
Soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü'nün farklı birimlerinde görev yapan 23 polis de gözaltına alındı. 23 polis arasında görev yaptıkları şubelerden sorumlu terör örgütü sorumlularının da olduğu öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından aralarında 2 kadının bulunduğu 30 kişi bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...