Tozlu giyimin sahibinin ifadesi ortaya çıktı

Düzenleyen:
Tozlu giyimin sahibinin ifadesi ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan 'Tozlu Giyim'in sahibi, işadamı Hüseyin Tozlu'nun savcılık ifadesi ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra dün tutuklanan 13 işadamı arasında bulunan Tozlu Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tozlu, savcılık ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. 'Terör örgütüne üye olmak ve terörü finanse etmek' suçlamasıyla tutuklanan ve tüm malvarlığına tedbir konularak banka hesapları dondurulan Hüseyin Tozlu ifadesinde, şöyle dedi:

Tozlu giyimin sahibinin ifadesi ortaya çıktı

"Çocuklarımdan biri, Feza Koleji'nden mezun oldu. 17 Aralık'tan sonra Zaman Gazetesi aboneliğimi iptal ettim. Bank Asya'da hesabım vardır. 2010 yılında cemaat okullarından birinin açılışı için Kamboçya'ya gittim. Hakkımdaki iddialar bir ihbar mektubu ile başlamıştır. FETÖ ile hiçbir bağlantım yoktur. Darbe girişimi ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değilim. Fethullah Gülen'i tanımam. Sadece televizyonlardan bilirim. Herhangi bir yardımda da bulunmadım. Beni karalamak için iftira atılıyor. İşim çok büyüktür. Başbakan ve bakanlarla ara sıra görüşürüm. Hiçbir cemaat, örgüt, derneğe ve vakıflara yardımda bulunmadım. Suçsuzum. Çalışanlarım da bu durumdan mağdur olacaktır."

Tozlu giyimin sahibinin ifadesi ortaya çıktı

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...