Başbakan'dan büyük müjde!

Düzenleyen:
Başbakan'dan büyük müjde!

POLİTİKA Haberleri

AK Parti grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım büyük müjde verdi

Başbakan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

* Yenikapı'da dünyaya "Milletimiz birdir" mesajı verdik 79 milyon vatan evladıyla hep oradaydık. Omuz omuza Türkiye düşmanlarının karşısındaydık.

* 7 Ağustos'ta darbeler devrii açmamak üzere kapattık.

* Birlikte başardık, destan yazdık. Bugünün gençleri apolitik diyorduk, ne kadar yanılmışız. Gençler gövdelerini tanka topa siper ederek şehadet şerbetin içtiler.

* Merkez Bankası piyasaya para bile sürmedi, bu görevi millet kendisi yaptı. 11 milyar doları piyasaya sürerek ekonomiye can verdi.

* Dolar nihayet 3 lirasnın altına düştü, borsa yükselmeye devam ediyor, yatırımlar hız kesmiyor, inşaat sektörürünü geliştirmek için de gerekli tedbirleri alıyoruz. 

* Öğretmen ve polis adaylarımıza müjde veriyorum. Milli Eğitim Bakanlığımız 15 bin sözleşmeli öğretmen alacak. İçişleri Bakanlığımız 10 bin polis alacak.

* Yatırımcının önündeki engelleri bir bir kaldırıyoruz. Tasarrufları arttırmak için Bireysel Emeklilik Sistemi'ni otomatik hale getiriyoruz. Büyük yatırımlar artık kaynak sıkıntısı yüzünden gecikmeyecek, kalkınma yönündeki hedefler birer birer gerçekleşecek.

* Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız gecikmiş kredi borçlarını yeniden yapılandırıyor. 33 bin kredi ortağının borçlarını 5 ıl vadeye yayıyoruz, icra takibini durduruyoruz. Üreticilerimizin bağduruyetini gidermek için tarım sigortalarının etkinliğini arttırıyoruz, kapsamını genişletiyoruz. 

* 14 Ağustos'u bekleyin. AK Part'nin 15. yıl kutlamasının olacağı gün.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...