Erdoğan ve Putin’in yemeğinde dikkat çeken ayrıntı

Düzenleyen:
Erdoğan ve Putin’in yemeğinde dikkat çeken ayrıntı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ikili görüşmelerinin ardından heyetler arası çalışma yemeğine katıldı. Yemekte konukların önüne iki liderin tokalaşma karelerinin olduğu tabaklar konuldu.

Rusya’nın St. Petersburg kentinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin daha sonra iki ülkenin heyetleri arasında düzenlenen çalışma yemeğine katıldı. Yemekte konukların önüne iki liderin tokalaşma karelerinin olduğu tabaklar konuldu. Heyetler arası çalışma yemeğine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan da katıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...