Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Real Madrid 3-2 Sevilla

Düzenleyen:
Real Madrid 3-2 Sevilla

SPOR Haberleri

Real Madrid, Sevilla karşısında öne geçti, geri düştü, Sergio Ramos duraklama dakikalarında umut verdi. 119'da Dani Carvajal kupayı Real Madrid'e getirdi.

UEFA Süper Kupası'nda Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla karşı karşıya geldi. Norveç'in Trondheim kentindeki Lerkendal Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Real Madrid, 120 dakika sonucunda 3-2 kazandı.
Real Madrid 3-2 Sevilla
Genç ağırlıklı bir kadroya maça çıkan Real Madrid, Marco Asensio'nun 21. dakikadaki golüyle öne geçti. Sevilla, bu gole 41. dakikada yeni transferi Franco Vazquez ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

71. dakikada Sergio Ramos'un, Sevilla'nın kanat oyuncusu Vitolo'ya ceza sahası içerisinde yaptığı hareket, hakem Milorad Mazic tarafından faul olarak değerlendirildi ve Sevilla bir penaltı kazandı. 72. dakikada topun başına gelen Sevilla'nın Ukraynalı hücum oyuncusu Yevhen Konoplyanka, soğuk kanlı bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Real Madrid'de Karim Benzema, Luka Modric ve James Rodriguez gibi yıldız oyuncularını sahaya süren Real Madrid, maçın son dakikalarında büyük bir baskı kurdu ve Sergio Ramos, duraklama dakikalarında maçı uzatmalara götüren golü attı.
Real Madrid 3-2 Sevilla
Uzatma devresinin başlangıcında, 93. dakikada Thimothee Kolodziejczak'ın gördüğü kırmızı kartla Sevilla 10 kişi kaldı. 99. dakikada Sergio Ramos, bir gol daha attı ancak hakem Milorad Mazic, faul olduğu gerekçesiyle bu golü iptal etti. İkinci uzatma devresinde baskısını iyice artıran ve Sevilla yarı alanında oynayan Real Madrid, Daniel Carvajal'in 119. dakikada gelen golleriyle 120 dakikayı 3-2 önde noktaladı.
Real Madrid 3-2 Sevilla
Bu sonucun ardından Real Madrid, Sevilla karşısında UEFA Süper Kupası'nı müzesine götürmeyi başaran ekip oldu.

Real Madrid 3-2 Sevilla
REAL MADRİD SEVİLLA 3-2


Real Madrid: Casilla, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Kovacic, Isco, Asensio, Lucas Vázquez, Morata

Sevilla: Sergio Rico, Nico Pareja, Carriço, Kolo, Mariano, Iborra, N'Zonzi, Franco Vázquez, Kiyotake, Vietto, Vitolo

Goller: Asensio (Real Madrid) 40 Vázquez (Sevilla) 71 Konoplyanka (P) (Sevilla) 90+3 Ramos (Real Madrid) 119 Carvajal (Real Madrid)

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...