Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Restorant önünde silahlı kavga: 2 yaralı

Restorant önünde silahlı kavga: 2 yaralı

YAŞAM Haberleri

Konya'da restorant çalışanı C. P, işyeri önünde tartışığı için uyardığı kişi tarafından tabanca ile bacağından vuruldu. Olay sırasında restoranda müşteri olarak bulunan 1 kişi daha yaralanırken saldırgan kaçtı.

Olay, saat 22.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Beyşehir Çevreyolu Caddesi üzerinde bulunan bir restorant önünde meydana geldi. İddiaya göre restorant çalışanı Coşkun Polat, işyeri önünde tartışan iki kişiyi 'burada tartışmayın' diyerek uyardı. Bunun üzerine çıkan tartışma sonrası şüpheli, belinden çıkardığı silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu Polat ve müşteri 31 yaşındaki Y. C.. bacaklarından vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. C., ambulanstan indirildiği sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Olayın benimle ilgisi yok" dedi. 
Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...