5 senede 15 milyon euro harcandı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
5 senede 15 milyon euro harcandı

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray’ın sağ bekinde ‘Herkes gider Sabri kalır’ın faturası Trabzonspor’dan Luis Cavanda transferiyle birlikte toplam 15 milyon Euro’yu aştı

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun forma giydiği son 5 sezonda savunmanın sağına transfer edilen son isim Luis Cavanda oldu. Sarı-kırmızılı kulübün Belçikalı yıldızla birlikte son 5 sezonda sağ bek alternatifleri için kasasından çıkan bonservis miktarı 15 milyon Euro'yu geçti.

SALİH-VEYSEL-TARIK
2011'de Eboue ile başlayan, 2014'te Salih Dursun-Veysel Sarı-Tarık Çamdal üçlüsü ile devam eden ve geçen sezon ortasında Linnes'le bittiği düşünülen sağ bek sorununa son çözüm Luis Cavanda oldu. Bu arada Linnes transferinin ardından Sabri Sarıoğlu ile yeni bir kontrat yapılması ve ardından Hollandalı teknik adamın yeni sağ bek isteği Galatasaray'da FFP hesaplarını bozdu. Belçikalı sağ bekin toplam maliyeti 5 milyon Euro'nun üzerine çıktı.

BEŞİKTAŞ'A MESAJ
İmzanın ardından antrenmana çıkan Cavanda, GS TV'ye, "İnanılmaz sıcakkanlı karşılandım. Lorik Cana bana G.Saray taraftarından bahsetmişti. O duyguyu yaşamak için sabırsızlanıyorum" dedi. Belçikalı yıldız Süper Kupa finali için ise, "Geçen senenin şampiyonu ile oynayacağız ama unutulmasın ki biz G.Sarayız" mesajını verdi

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...