Xbox One S yok satıyor

Xbox One S yok satıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft'un elden geçirilmiş konsolu Xbox One S'in beyaz modeli tüm dünyada tükenmek üzere...

Microsoft'un geçtiğimiz günlerde Türkiye'de de satışa sunduğu Xbox One S'in beyazmodeli, dünya genelindeki satıcıların çoğunda tükendi bile.

Ürün boyut anlamında eski Xbox One'a göre %40 zayıflamış durumda, ancak bu versiyonu satın almak istiyorsanız ilk anda sadece 2TB modelleri bizlere sunulacak. 1TB ve 500GB'lık modeller ise daha sonra piyasaya sunulacak. Aynı zamanda en azından şimdilik, 4K görüntü ve HDR desteğini sunan tek konsol olma özelliğine sahip.

Şu anda gelen bilgiler, ilk planda 2TB'lık beyaz ve Gears of War renkleriyle satışa sunulan Xbox One S'in beyaz modelinin stoklarda ya kalmadığı, ya da çok azaldığı yönünde. Ayrıca Türkiye lansmanında da bize verilen bilgiler bu modelin sınırlı sayıda üretileceği ve stokların yenilenmesinin düşünülmediği yönündeydi.

Kısaca 2TB'lık modeli satın almak istiyorsanız ve bulunduğunuz yerde de kalmadıysa tek seçeneğiniz aşağıda görebileceğiniz Gears of War özel sürümü.

Xbox One S'in 500GB ve 1TB'lık modellerinin yakın zamanda piyasaya sunulması beklenmekte, 2TB'lık beyaz versiyonunu ise 1899 TL karşılığında tükenmeden satın alabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...