Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kalkışma turistlere afişlerle anlatılacak

Düzenleyen:
Kalkışma turistlere afişlerle anlatılacak

YAŞAM Haberleri

Uygulamayla farkındalık oluşturularak batı medyasının yaptığı asılsız haberlere karşı yabancı misafirler bilgilendirilecek.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB), Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ), 15 Temmuz darbe girişimini turistlere anlatmak için farklı dillerde hazırladığı “Siz ne yapardınız?” yazan afişleri, Taksim’deki büfe ve lokantaların duvarlarına asılması için dağıttı. İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini ve herkesin elinden geldiğince gerçekleri halka duyurmaya çalıştığını söyledi. Yılmaz, ‘’Washington’u bombalasalardı ne derdiniz? Tanklar, askerler halkınıza kurşun sıksaydı ne yapardınız’ şeklinde yazıların olduğu 10 çeşit afiş hazırladık ve bunları çeşitli yerlere asacağız. Batı medyası ülkemizle ilgili yalan haberler yapıyor. Biz bu afişleri Almanca, İngilizce, Fransızca olarak da bastırdık. İlk olarak Taksim’de dağıtıyoruz. Daha sonra Sultanahmet’e, havaalanına ve her yere asacağız. Yarından itibaren de gelen turistlere küçük kitapçıklar halinde vereceğiz. FETÖ’nün ülkemize neler yaptığını bütün yabancılara duyurmamız gerekli’’ dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...