Eğitim için 'TUKTUK'la İstanbul'a geliyorlar

/ Kaynak: İHA
Eğitim için 'TUKTUK'la İstanbul'a geliyorlar

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Eğitime katkı için Uzak Doğu Asya ülkelerine özgü 3 tekerlekli 'TUKTUK' ile dünya turuna çıkan İngiliz öğretmenler Rick Sears ve Nick Gough, İstanbul'da mola veriyor. Sears ve Gough, İhlas Eğitim Kurumları tarafından 11 Mayıs'ta düzenlenecek olan "TEDxIhlasCollegeED" seminerine konuşmacı olarak katılacak.

İhlas Koleji tarafından bu yıl 11 Mayıs 2013 tarihinde düzenlenecek olan "Benim bir rüyam var" temalı TedxIhlasCollegeEd konferansının konuşmacıları arasına yeni isimler eklendi. İki İngiliz öğretmen Rick Sears ve Nick Gough, TUKTUK'ları ile çıktıkları dünya turunda Türkiye'de ilk defa eğitim teması altında yapılacak olan TEDxIhlasCollegeED'ye konuşmacı olarak katılacak. Nick ve Rick, eğitim konusundaki düşünceleri ve TUKTUK'larıyla yapmış oldukları dünya turuna dair hikayeleriyle, hayranlarıyla buluşacak. TEDxIhlasCollegeED'in konuşmacıları arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra iş dünyasından spor dünyasına kadar birçok ünlü isim yer alacak. nbsp;


nbsp;Eğitim için 'TUKTUK'la İstanbul'a geliyorlar
Rick Sears ve Nick Gough, Londra British Museum'un önünden 13 Ağustos 2012 tarihinde başladıkları dünya turu kapsamında 65 bin kilometre gezmeyi planlıyor.
nbsp;Eğitim için 'TUKTUK'la İstanbul'a geliyorlar
nbsp;Eğitim için 'TUKTUK'la İstanbul'a geliyorlar




GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...