Kızılay'dan 40 dilde FETÖ mektubu

Düzenleyen:
Kızılay'dan 40 dilde FETÖ mektubu

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz Darbe girişiminin hemen sonrasında cuntaya karşı Milli İradenin yanında yer alan Kızılay, FETÖ Terör Örgütü ile ilgili 191 ülkenin Kızılay ve Kızılhaç başkanları, Birleşmiş Milletlere bağlı insani yardım kurumları ile 100 Sivil Toplum Kuruluşuna (NGO) bilgilendirme mektubu yazdı.

Haber Merkezi İSTANBUL

 

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık imzasıyla kaleme alınan ve 40 dilde yazılan mektupta şöyle denildi; “Bildiğiniz üzere Türkiye Cumhuriyeti son iki haftada çok zor zamanlar geçirmiştir... Darbe girişimi sırasında Kızılay Küçükesat Şube Başkanı Serhat Önder de dahil olmak üzere 240 kişi şehit olmuş, 2191 kişi de yaralanmıştır...” Mektupta ayrıca şu görüşlere de yer verildi; “FETÖ tüm insanlığın ortak değerlerine düşman tehlikeli bir örgüttür ve mücadele ortak yapılmalıdır. Bu çerçevede Kızılay olarak Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Hareketi üyelerine bu trajik olay karşısında göstermiş oldukları güçlü ve sağlam destekleri için en kalbi teşekkürlerimi sunarım.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...