FETÖ, 20 yıl önce Nişantaşıspor'u satın almış

Düzenleyen:
FETÖ, 20 yıl önce Nişantaşıspor'u satın almış

GÜNDEM Haberleri

Fethullah Gülen'in liderliğini yaptığı FETÖ'nün 1996 yılında Nişantaşıspor'u satın aldığı, daha sonra ise başarısız sonuçların ardından takımın amatöre kadar düştüğü ortaya çıktı.

FETÖ'nün futbol projesine dair detaylar ortaya çıkıyor. Meğer FETÖ bundan 20 yıl önce bir futbol takımını satın almış. Ancak işler istedikleri gibi gitmeyince bırakıp kaçmışlar. Takımı ortada bırakan FETÖ'cüler yüzünden o takım 2. Lig'den amatöre kadar düştü...

İHSAN KALKAVAN'A O TAKIMI ALDIRTTI

Teröristbaşı Fethullah Gülen'in 1996 yılında, İhsan Kalkavan aracılığı ile İstanbul'da mücadele eden Nişantaşıspor'u satın aldığı ortaya çıktı. Beşiktaş'ta yöneticilik yapan ve futbol alanında aktif olan İhsan Kalkavan da takımın başına geçirildi. Ayrıca Nişantaşıspor'un bu satın almanın ardından örgüte ait olan Asya Finans ve Işık Koleji tarafından finanse edildiği dönemin haberlerine düştü.

FETÖ, 20 yıl önce Nişantaşıspor'u satın almış

ORTAYA ÇIKINCA ANINDA KAÇTILAR

Ancak FETÖ'nün futbola sızma planları erken deşifre oldu. Takımın başarısız futbolu üzerine bir de Fethullah Gülen'in Nişantaşıspor üzerinden futbolu da ele geçirme çabaları ortaya çıkınca başta İhsan Kalkavan olmak üzere tüm FETÖ'cü yöneticiler takımı bırakıp kaçtı. Hatta Kalkavan bunu, "'Futbola da sızdılar' lafları çıkınca hemen orayı terk ettik" sözleri ile itiraf etmişti.

KAZANMAK İÇİN HER YOL MÜBAH DEMİŞLER!

FETÖ tarafından ele geçirilen Nişantaşıspor o dönemde 3. Lig'de yer alıyordu. Aynı sene 2. Lig'e yükselen takım daha sonra ortada bırakılınca birkaç sene içinde Amatör lige düştü. FETÖ'nün yönetiminde bulunduğu sıralarda, yönetimin maçları kazanmak için teşvik primi verdiği ve şike yaptığı da ortaya çıkmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...