Hatay'da Gülen Koleji tabelası indirildi

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Hatay'da Gülen Koleji tabelası indirildi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

FETULLAHÇI Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in askerliğini yaptığı Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde kendi adını taşıyan ve OHAL kapsamında kapatılan Özel Gülen Koleji'nin tabelaları indirildi.

Fetullah Gülen, 10 Kasım 1961'de askere giderek Ankara Mamak'ta acemİ eğitimi tamamladıktan sonra dağıtımı Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı'na çıktı. 1963 yılının mart ayında terhis olup İskenderun'dan ayrıldı. Gülen'in o dönemlerden itibaren İskenderun'a ayrı bir ilgisi oluşması nedeniyle adını taşıyan okullardan biri bu ilçede bulunuyordu. 

Hatay'da Gülen Koleji tabelası indirildi
Tabelaları indirilen ancak giriş kapısındaki işlemeli cam üzerinde Gülen Koleji ismi bulunan okulda yeni eğitim öğretim yılında İsmet İnönü Mahallesi'nde bulunan Abdulkadir Kocabaş İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri eğitim görecek. 

Hatay'da Gülen Koleji tabelası indirildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...