Jandarma uyuşturucuyu 'uydudan' buldu

Düzenleyen:
Jandarma uyuşturucuyu 'uydudan' buldu

YAŞAM Haberleri

Antalya Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu ekili alanlar uydu görüntülerinden tespit edildi. Operasyonda 813 kilogram esrar ile 14 bin 690 kök hint keneviri ele geçirildi, 8 kişi gözaltına alındı

Antalya Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen ve 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, 813 kilogram esrar ile 14 bin 690 kök hint keneviri ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı bir köy ile Antalya'nın Aksu ilçesine bağlı iki adreste uyuşturucu yetiştirildiğini tespit eden İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uydu görüntüleri üzerinden yaptıkları incelemelerle ekim alanlarını belirledi. Tespit edilen adreslere yapılan operasyonlarda, toplam 813 kilogram esrar ile 14 bin 690 kök hint keneviri ele geçirildi. Yapılan çalışmalar sonucu uyuşturucu imal ettikleri ve Aksu'da yaşadıkları belirlenen M.B, M.M, S.B, R.B, A.K, H.S, T.K. ve M.G, düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan arama sonucunda 20 gram esrar ile 2 av tüfeği, bir tabanca mermisi boş kovanı, bir fenerli kask ve 8 cep telefonu ele geçirildi.
İsimleri belirlenen 3 zanlının yakalanması için ise çalışma başlatıldı.
Zanlıların jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...