Çavuşoğlu: Libya'da FETÖ'ye ait okullar kapatıldı

Düzenleyen:
Çavuşoğlu: Libya'da FETÖ'ye ait okullar kapatıldı

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Libya'daki FETÖ okullarının kapatıldığını duyurdu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Libya'daki FETÖ bağlantılı okullar, NATO ve Rusya ilişkileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"LİBYA'DAKİ FETÖ OKULLARI KAPATILDI"

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada Libya'daki FETÖ okullarının kapatıldığını açıkladı.

RUS UÇAĞINI DÜŞÜREN PİLOTLAR

Çavuşoğlu, "Rusya'nın uçağının düşürme hadisesi içinde olan pilotların bazıları gözaltında. Bu paralel çeteye (FETÖ) üye oldukları için, uçak düşürme hadisesine katıldıkları veya uçağı düşürdükleri için değil. Tüm boyutlarıyla bunları yargı inceleyecek, değerlendirecek." dedi.

"BAŞKA ARAYIŞLAR İÇİNE GİRMEMİZ SON DERECE NORMAL"

NATO bölgesi dışından savunma sanayiyle ilgili füze dahil işbirliği yapan ülkeler var. Dolayısıyla Türkiye bugüne kadar NATO üyesi ülkelerle bu konuda işbirliği yapmak istedi. Ama elde ettiği sonuçlar bizi tatmin etmedi. O nedenle bizim başka arayışlar içine girmemiz son derece normaldir. Ama bunu NATO'ya karşı bir adım olarak görmüyoruz."

SUDAN DA KAPATMIŞTI

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta da Sudan, Cemaat okullarını kapatmıştı. Sudan Cumhurbaşkanı Ömer Beşir, cemaat okullarının kapatılması için talimat vermişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...