Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yattara sahalara geri dönüyor

Düzenleyen:
Yattara sahalara geri dönüyor

SPOR Haberleri

Trabzonsporlu eski futbolcu 36 yaşındaki İbrahim Yattara'nın, Tekirdağ Süper Amatör Ligi takımlarından 1911 Çerkezköyspor ile transfer görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.

Bir dönem Trabzonspor forması giyen ve takımın efsane futbolcuları arasında yer alan İbrahim Yattara futbola geri dönüyor. 'Kara Bela' lakaplı oyuncunun adı 1911 Çerkezköyspor takımıyla anılmaya başlandı.

"KARA BELA" LAKABINI ALMIŞTI

Göze hitap eden futboluyla her kesimin sevdiği futbolculardan olan Yattara, savunmalara yaşattığı zor anlardan dolayı taraftar tarafından 'Kara Bela' lakabına layık görülmüştü.

SON DURUM NETLİK KAZANACAK

Şu anda İstanbulspor takımında idmanlara çıkan İbrahim Yattara'nın 1911 Çerkezköyspor'a önerildiği ve görüşmelerin ne aşamada olduğu ise merak konusu oldu. Kulüp yöneticileri ise gelişmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını bildirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...