2 çocuk annesi kadın ilaç içerek canına kıydı

Düzenleyen:
2 çocuk annesi kadın ilaç içerek canına kıydı

YAŞAM Haberleri

Çorum’da 41 yaşındaki Gülten Adıgüzel, aldığı ilaçlarla intihar etti. Psikolojk rahatsızlığı bulunduğu iddia edilen ve tedavi gören kadının cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

Olay Çorum'un Mimar Sinan Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde dün gece meydana geldi. Uzun bir süredir psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen 2 çocuk annesi Gülten Adıgüzel, çok sayıda ilaç içerek yatağında hareketsiz halde bulundu. Yakınları durumu hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahale sonrası Gülten Adıgüzel, ambulansa alınarak hemen Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Gülten Adıgüzel'in bir süre önce eşinden boşandığı ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken, polis intihar olayı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...