Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira'ya bir şok daha!

Düzenleyen:
Pereira'ya bir şok daha!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin, Portekizli Teknik Direktör Vitör Pereira'nın kaldığı evin kirasını ödemeyi bıraktığı iddia edildi.

Üst üste gelen başarısız sonuçların ardından istifaya davet edilse de görevinden kesinlikle ayrılmayacağını açıklayan F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın gitmesi için başlatılan psikolojik savaşta yeni bir aşamaya geçildi.

"Artık kiran ödenmeyecek"

Fenerbahçe’nin sahip olduğu Millenium Evleri yerine İstinye’de lüks bir konutta oturan Pereira’ya bundan böyle kirasının karşılanmayacağı ve daireyi boşaltması gerektiği bildirdi. Sarı-Lacivertli kulübün hocaya karşı sözleşme gereği ev tahsis etme yükümlülüğü var. Bu tahsis de Millenium Evleri’nden yapılıyor. Ancak Pereira’nın İstinye’de rezidansta oturmayı tercih ettiği, bu dairenin aylık kirasının ise yaklaşık 10 bin dolar olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe’nin bu ücreti ödeme yükümlülüğü bulunmuyor. Kulüp sözleşmedeki hükümleri uygulamaya başladı ve Pereira’ya daireyi boşaltması gerektiği, Millenium Evleri’nde dairesinin hazır olduğu söylendi. Portekizli halen oturduğu rezidansta kalmaya devam ederse kirasını kendisi karşılamak zorunda kalacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...