Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emniyetten siber saldırı uyarısı

Düzenleyen:
Emniyetten siber saldırı uyarısı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nün, tüm birimlerine gönderdiği yazıda, muhtemel siber saldırılara karşı halkın doğru yönlendirilmesi ve olumsuz toplumsal hareketlilik yaşanmaması için megafonların hazır hale getirilmesini istendi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, birimlerini olası siber saldırılara karşı uyardı. Emniyetin birimlerine gönderdiği yazıda, “Yaşanabilecek muhtemel siber saldırılar sonrasında vatandaşların doğru yönlendirilmesi, yaşananlar hakkında hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi ve olumsuz toplumsal hareketlilik yaşanmaması amacıyla birimimizde bulunan el megafonu, ses yayın araçları ve sivil,resmi, zırhlı,zırhsız polis araçlarında bulunan tüm megafon sistemlerinin kullanıma hazır hale getirilmesi, ayrıca bu kapsamda kullanılabilecek megafon sistemlerinin cins ve miktarının ekteki tabloya göre doldurularak, Güvenlik Şubeye gönderilmesi istenmiştir. Polis Merkezi Amirlikleri ile ilgili bürolara bağlı araçların megafon sistemlerinin kullanılır hale getirilmesi ve konunun sıralı amirlerce takibinin yapılarak, herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi hususunda gereği arz edilir” denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...