Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

F.Bahçe ile Beşiktaş arasında WhatsApp krizi

Düzenleyen:
F.Bahçe ile Beşiktaş arasında WhatsApp krizi

SPOR Haberleri

16 yaşındaki Fenerbahçeli futbolcu Ünal Kaya, Beşiktaş antrenörü Ozan Köprülü ile olan konuşmalarını yanlışlıkla WhatsApp grubuna atınca iki kulüp arasında krize yol açtı.

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ünal Kaya'nın, Beşiktaş antrenörü Ozan Köprülü'yle konuşmasını yanlışlıkla sarı-lacivertli hocalarının bulunduğu WhatsApp grubuna attığı belirtildi. Bu olayın Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında krize neden olduğu ifade edildi.

'Amatör bir kulübe gideceğim' dedi, Beşiktaş'la görüştü
2000 doğumlu futbolcu, antrenörlerine bir amatör kulübe gideceğini, ailesiyle birlikte Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldığını belirtti. Bu yaştaki çocuklar, aileleri ile başka yere taşındığında lisanslarını alabildiği için antrenörler, Ünal'a yardımcı olmaya çalıştı.

F.Bahçe ile Beşiktaş arasında WhatsApp krizi

Ünal Kaya'nın, hocalarından lisansını direkt olarak istemesi Fenerbahçeli antrenörlerin de dikkatini çekti. Bu gelişmeler sürerken F.Bahçe U-16 takımının milli futbolcusu Ünal Kaya, Beşiktaş antrenörü Ozan Köprülü ile olan WhatsApp konuşmalarını yanlışlıkla antrenörlerinin de olduğu bir gruba attı.
F.Bahçe'nin Beşiktaş'ın oyuncularını ayarttığını gerekçe göstererek TFF'ye şikayetçi olması bekleniyor.

F.Bahçe ile Beşiktaş arasında WhatsApp krizi

Daha önce de benzer bir olay yaşanmış
Öte yandan Beşiktaş U-16 Antrenörü Ozan Köprülü'nün daha önce siyah beyazlıların U-15 takımını çalıştırırken Sakaryaspor'un oyuncusu Bahadır Abdülkadir Yağız'ı kendi futbolcusu gibi Azerbaycan'da bir turnuvaya götürdüğü, Sakaryaspor'un olayı fark etmesi üzerine Bahadır'ı geri gönderdiği aktarıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...