Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İrem Derici o haberlere isyan etti

Düzenleyen:
İrem Derici o haberlere isyan etti

MAGAZİN Haberleri

İrem Derici sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hakkında yapılan kilo haberlerine "Daha çok vereceğim ulan" diyerek isyan etti.

Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile yaşadığı aşkla olduğu kadar başarılı sahnesi ve albümleriyle de adından söz ettiren İrem Derici, rahat ve dobra tavırlarıyla şimdilerde magazin basınının en sevdiği isimler arasında yer alıyor.

PAYLAŞIMI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yaptığı açıklamalarla olduğu kadar, paylaşımlarıyla da ilgiyi üzerine çeken İrem Derici'nin son paylaşımı yine büyük ilgi gördü. Sahnedeki bir şarkıcının röntgen filmini paylaşan Derici, hakkında yapılan kilo haberlerine göndermede bulundu.

"DAHA ÇOK VERECEĞİM ULAN"

Paylaşımında "Kadın olmak zor zanaat" diyen Derici "Kilo alırsın kabahat, verirsin kabahat. Daha çok vereceğim ulan, böyle teker teker sayacaksınız kemikciklerimi… Haydi o zaman, bugünü milleti eleştirmeye değil de kendimizi geliştirmeye adayalım" ifadelerine yer verdi.

İrem Derici o haberlere isyan etti

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...