Demet Akalın dansçılarını sahneden kovdu

Düzenleyen:
Demet Akalın dansçılarını sahneden kovdu

MAGAZİN Haberleri

Uzun bir aradan sonra Çeşme'de sahne alan Demet Akalın dansçılarına kızdı ve sahneden kovdu.

Demet Akalın 3 yıl sonra konser verdiği Çeşme'de dansçılarını, "Burada mum gibi duracaksınız, mum..." deyip azarlayarak sahneden indirdi.

HERKESİ ŞOK ETTİ

İşlerini yapmak üzere sessizce sahnedeki yerlerini alan profesyonel dansçıları hem izleyiciler hem de kameralar önünde sebepsiz yere rencide etmekten çekinmeyen Demet Akalın herkesi şok etti.

KAMERALARI KAPATTIRDI

Demet Akalın'ın aldığı kilolar dikkatlerden kaçmazken; sinirden eli ayağı titreyen şarkıcı, bir ara basın mensuplarının kameraları kapatmasını isteyerek alkol aldı.

Sahne öncesinde eşiyle tartışma yaşayıp yaşamadığı merak konusu olan Demet Akalın'ın ezeli rakibesi Hande Yener'in biletleri haftalar öncesinden tükenen dev Harbiye konseri nedeniyle de gergin olabileceği öne sürüldü.

HANDE DANSÇILARINI ALKIŞLATTI

Dün Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Hande Yener; Akalın'ın aksine kendisine konseri boyunca eşlik eden dansçılarına izleyicilerin önünde teşekkür ederek dakikalarca alkışlattı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...