Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adil Öksüz didik didik aranıyor

Düzenleyen:
Adil Öksüz didik didik aranıyor

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz darbe girişiminin bir numarası olarak gösterilen Adil Öksüz, çıkartıldığı mahkemece salıverilmesinin ardından Sakarya’da yapılan çalışmalar kapsamında 33 farklı adres, 15 yayla ve 124 yayla evinde arama yapıldı.

Sakarya Valiliği, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde yakalanan tek sivil olan ve çıkartıldığı mahkemede 'Tarla bakmaya gelmiştim' deyince 21 dakika gibi kısa bir sürede serbest bırakılan ancak daha sonra FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri imamı' olduğu iddia edilen Adil Öksüz’ü yakalama çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
 
Adil Öksüz ile ilgili 97 ihbar geldi 

Valilik tarafından verilen bilgilerde, “Şahsın yakalanabilmesi için istihbarat unsurlarına ilave olarak, sivil ve resmi personel farklı noktalarda görevlendirilmiştir. Hakkında yakalama kararı çıkartılmasından sonra, firari Adil Öksüz’ün saklanabileceği değerlendirilen yerlerde gerekli aramalar yapılmış, kaçabileceği güzergâhlarda tedbirler alınarak hareket kabiliyeti engellenmiştir. Bu süreçte ağırlıklı olarak Akyazı bölgesinden olmak üzere 97 adet ihbar alınmış olup, bu ihbarlara İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş, İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince koordineli olarak 226 adet faaliyet planlanarak icra edilmiştir” denildi. 
Yapılan çalışmalar kapsamında Öksüz, 33 farklı adres, 15 yayla ve 124 yayla evi ve ormanlık alan içinde barınmaya müsait alan kontrol edilerek arandı. Çalışmalarda 839 şahıs ile mülakat yapıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...