Dzemaili İtalya yolcusu

Düzenleyen:
Dzemaili İtalya yolcusu

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezon İtalyan ekibi Genoa'da kiralık olarak top koşturan İsviçreli orta saha Blerim Dzemaili'nin, Galatasaray'la geçirdiği kampın ardından takımdan ayrılacağı açıklandı.

Galatasaray'ın iki sezon önce Napoli'den transfer ettiği Blerim Dzemaili sarı kırmızılılardan ayrılmaya hazırlanıyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Dzemaili'nin Serie A ekiplerinden Bologna'nın İsviçreli futbolcu ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Galatasaray'ın da yıllık ücreti sebebiyle elinden çıkarmak istediği futbolcunun kısa süre içerisinde Türkiye'den ayrılacağı ifade edildi. Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek futbolcu için bonservis bedeli ödemek istemeyen İtalyan kulübünün sarı kırmızılıların bonservis talebi sonrası 1.5 milyon euroluk (5 milyon TL) bir öneride bulunduğu aktarıldı.

2014-2015 sezonu başında Cesare Prandelli'nin isteği doğrultusunda Napoli'den 2 milyon 400 bin euroya transfer olan Dzemaili bekleneni verememişti. 2015-2016 sezonu başında Genoa'ya kiralanan futbolcu, sarı kırmızılılardan yeni sözleşme talebinde bulunmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...