Evden kaçan Aslıhan bakın nerede bulundu!

Düzenleyen:
Evden kaçan Aslıhan bakın nerede bulundu!

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde telefonla fazla zaman geçirmesi nedeniyle kendisini uyaran annesine kızarak evden kaçan 15 yaşındaki Aslıhan Yılmaz, İstanbul'da çalıştığı kafede bulunarak, ailesine teslim edildi.

Körfez Güney Mahallesi Kiraz Caddesi'nde oturan Aslıhan Yılmaz, 2 Temmuz akşamı telefonla çok vakit geçirdiği konusunda kendisini uyaran annesi Ülkü Ateş'e kızarak evden kaçtı. Eşinden boşanmasının ardından annesi Emriye Ateş ile birlikte yaşayan Ülkü Ateş, kızının evden kaçması üzerine polise başvurdu. Aslıhan Yılmaz önceki gün İstanbul'da çalıştığı kafedeki görevlinin ihbarı üzerine bulundu. Polis, 6 gün sonra bulunan Aslıhan Yılmaz'ı kafeden alarak dün ailesine teslim etti. Aslıhan Yılmaz ailesiyle kucaklaşarak, pişman olduğunu söyledi. Aslıhan Yılmaz bir anlık kızgınlıkla çok yanlış bir karar verdiğini belirterek, "Ani bir sinirle evi terk ettim. Geri dönmeye cesaretim yoktu ve hata yapmaya devam ettim. Kolumdaki bileziği 340 liraya bozdurarak, İstanbul Kadıköy'e gittim. Burada da ilk gece sahilde dolaştım, ikinci gün bir genç kızla tanıştım ve bana yardım etti, yanında kaldım. Kafede çalışmaya başladım. Durumumu eve haber vermek için telefonunu kullandığım oradaki ustanın polise ihbarı ile yakalandım. Polis ihbarı alınca geldi ve beni yakalayarak aileme teslim etti. Geri döndüğüm için pişman değilim ve bir daha asla denemem. Benim şansım vardı kötü insanların eline düşmedim" dedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...