Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terörist başı Bayık'ın böyle tehdit etmişti!

Düzenleyen: / Kaynak: haberler.com
Terörist başı Bayık'ın böyle tehdit etmişti!

GÜNDEM Haberleri  / haberler.com

PKK'lı elebaşılarından Cemil Bayık'ın Geçtiğimiz günlerde kanlı örgütün saldırılarını metropollere taşıyacağı tehdidinin ardından Kızıltepe ve Sur'da polise eş zamanlı saldırı düzenlendi.

Terör örgütü KCK'nın sözde Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Cemil Bayık'tan metropol tehdidinin üzerinden henüz 2 gün geçmişken Mardin Kızıltepe ve Diyarbakır Sur'da polise eş zamanlı saldırı düzenlendi. Yaşanan bu eş zamanlı saldırılar akıllara "PKK Kanlı metropol senaryosunu devreye mi soktu?" sorusunu getirdi.

"METROPOLLERDE YÜRÜTÜLECEK"

Bayık "Artık savaş dağ, ova, şehir demeden her tarafta yürütülecektir" dedi, "Savaş artık dağ ile sınırlı değildir" diye vurguladı. "Metropollerde yürütülecektir, yürütülmektedir" diyen Bayık, bunun yeni bir aşama olduğunu savundu.

"ŞEHİRLERDE POLİSLER ESKİSİ GİBİ RAHAT YAŞAYAMAYACAKLARDIR"

'Artık şehirlerde devletin, polisin hakimiyetinin tam sağlandığı bir durumun olmayacağını' öne süren Bayık, "Şehirlerde polisler eskisi gibi rahat yaşayamayacaklardır" tehdidi savurdu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: haberler.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...