FETÖ'cü suikast timine şehitlerin cenaze töreni izletilmiş

Düzenleyen:
FETÖ'cü suikast timine şehitlerin cenaze töreni izletilmiş

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan FETÖ'cü militanlara şehitlerin cenaze törenleri izletilmiş.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki otele saldırı düzenleyen ve 17 gün sonra yakalanan 37 kişilik suikast timindeki 11 darbeci askerin sorgusu sürüyor.

BAZILARI AĞLAMIŞ!

2 polisin şehit olduğu otel saldırısı ve şehit polislerin cenaze törenleri izletilen darbeci askerlerin bir bölümünün ağlayarak, pişman olduklarını söyledikleri öğrenildi.

"YAKALANMAMAK İÇİN GECE YÜRÜDÜK"

Darbeciler neden kaçamadıklarını da şöyle anlatmış:

'Drone' adı verilen hava araçlarına yakalanmamak için gece yürüdük.

"İNGİLİZ TURİST KORKTU YANIT VERMEDİ"

Otele geldiğimiz gece bir İngiliz turistin odasına kapıyı kırarak girdik. İngilizce olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı odayı sordukları, İngiliz turist korktu ve hiçbir yanıt veremedi.
Yunan adalarına kaçmak için sahildeki tekneleri inceledik. Tekneleri çalıştırmayı başaramayınca ormanlık bölgeye kaçtık. 37 darbeci askerden 1'i hala firarda bulunuyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...