Son karar Klopp'un

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Son karar Klopp'un

SPOR Haberleri  / Sabah

Alman hoca “Orta sahada çok sakatım var. Transfer yaparsanız Lucas Leiva gidebilir” deyince, G.Saray, Sambacı için son güne kadar kapıyı açık bıraktı

Galatasaray taraftarının yolunu gözlediği Lucas Leiva için hocası Jurgen Klopp'tan izin çıkmazken, sarı-kırmızılı yönetim "Kapandı" denilen transfer için son güne kadar kapıyı açık tutacak. Liverpool'da Alman teknik adamın, Leiva'nın ayrılması halinde orta sahadaki sakat oyuncuların varlığı yüzünden sıkıntı yaşayacağı ve transfer istediğini yönetimine ifade ettiği, ancak bu takviyelerin yapılması halinde Leiva'nın Galatasaray'ın yolunu tutacağı öğrenildi. Brezilyalı orta saha ile yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayan ve bonservisin 2 milyon Euro'ya inmesi halinde Lucas Leiva'ya 1 milyon Euro imza parası vermeyi kabul eden Galatasaray şimdi Alman teknik adam Jürgen Klopp'un son kararını bekliyor.

GOLCÜ ARIYOR!
Galatasaray'da futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu'nun Eren Derdiyok'un imza törenindeki "Forvet transferini kapattık" açıklamasına rağmen Florya'da yabancı bir golcü için aday listesi yapılıyor. Sarıkırmızılı takımın İspanya ve İtalya'dan bir golcü arayışında olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...