Bursasporlu futbolcular demokrasi nöbetinde

Bursasporlu futbolcular demokrasi nöbetinde

SPOR Haberleri

Bursa'da demokrasi nöbetinin son gününe Bursasporlu futbolcular da destek verdi.

Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından başlayan 'demokrasi nöbeti'ne son gün de yoğun katılım oldu. 26 gündür meydanları dolduran vatandaşlara, Bursasporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler de eşlik etti.

15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti, Bursa'da bugün de sürdü. 'Demokrasi Nöbeti'nin son gününde Demokrasi Meydanı'nı dolduran yaklaşık 20 bin kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla slogan atıp, darbe girişimine tepki gösterdi. Bursasporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler de geceye katıldı. Vatandaşların sevgi seliyle karşılaşan yeşil-beyazlı futbolcular, hep birlikte sahneye çıkarak ellerinde bayraklarla sloganlara eşlik etti. Vatandaşların özel tezahüratı üzerine Bursaspor'un yıldız futbolcusu Pablo Martin Batalla, elindeki Türk bayrağını sallayarak sevenlerini selamladı.

Burada bir konuşma yapan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, böyle bir ortamda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere acil şifa diledi. ''Allah bir daha milletimize böyle acılar yaşatmasın" diyerek dua eden Hamzaoğlu, "Burada, bu birliğimizi, bu beraberliğimizi görenler, bu vatanı bölmeye bir daha asla kalkamayacaklar'' diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu'ndan sonra konuşma yapan futbolcu Sercan Yıldırım ise, Türk milletiyle tekrar gurur duyduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından futbolcu ve yöneticiler, vatandaşlarla karşılıklı olarak 'Kırmızı, beyaz, en büyük Türkiye' tezahüratı yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...