Sıcak para soğuk tavır

Düzenleyen:
Sıcak para soğuk tavır

SPOR Haberleri

Portekizli, yapılanların “onur kırıcı” olduğunu belirterek “4.5 milyon avroyu almadan gitmem” diyor. Başkan Aziz Yıldırım ve bazı topçular, ayrılmakta direnen Pereira’ya çok resmi ve soğuk davranıyor.

Geçen sezon kurumsal adımlar atan sportif sonuçlara bağlı olarak bu sezon başında ise duygusal davranan Fenerbahçe’de Vitor Pereira savaşı yaşanıyor! Tabii ki bir tarafta yapılan sözleşmeye dayalı olarak kağıt üzerindeki hakkını sonuna kadar isteyen Portekizli teknik adam, diğer yanda başarısız olduğunu vurgulayıp istifa ederek ayrılmasını isteyen yönetim… Pereira’ya paranın yüzü sıcak, yönetim ise bu tavrı nedeniyle hocaya soğuk. Bu soğukluk zaman zaman derecesini daha da artırıp sert eylemleri de beraberinde getiriyor. 

Pereira ve ekibi uzaktan izliyor

Yıldırma politikasının uygulandığı Vitor Pereira, kendisine yönelik yönetim hareketlerinin onur kırıcı olduğunu ifade ederek “Tazminatı almadan bir yere gitmem” düşüncesinde. Bunun alt tabanında ise başarılı olduğu düşüncesi hakim. Başkan Aziz Yıldırım ve ekibi ile bazı futbolcular ise Portekizli teknik adamın gitmesini iple çekiyor. İdmanlarda samimiyetten uzak, iş disiplinine dayalı diyaloglar yaşanıyor. Durumun farkında olan ve yardımcıları ile durum değerlendirmesinde bulunduğu ifade edilen Pereira, idmanları uzaktan izlemeyi yeğliyor. Bu durumun ne kadar devam edeceği merak konusu!

Önüne bakıyor!

Vitor Pereira, yönetimin tavrını ve sosyal medyada taraftarın tepkilerini soğukkanlı şekilde karşılıyor ve önüne bakıyor.

75-300

F.Bahçe'nin Grasshoppers maçı bilet fiyatları belli oldu. 75-300 lira arasında değişen biletler yarından itibaren satışa çıkacak. 

Yıldırım yakın takipte

Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticiler kriz ortamından takımın en az hasarla çıkması adına Samandıra’ya gitti. Kaptanlarla görüşmelerde bulundu ve boy gösterip oyuncuların yanında olduklarının mesajını verdi. 

1 hafta sonra maç var beyler!

Kanarya’da yönetim ile teknik ekip arasındaki soğuk rüzgarlar esiyor, takım ise böyle bir ortamda UEFA Avrupa Ligi’nde 1 hafta sonra Grasshoppers ile oynayacağı maça hazırlanıyor. Camia kriz ortamında takımın kritik maça çıkacak olmasından dolayı endişe duyuyor.

Henüz tebliğ edilmedi

Fenerbahçe Yönetiminin, Vitor Pereira’nın yardımcıları Filipe Almeida, Luis Miguel ve Pedro Ribeiro ile yollarını ayırdığını önceki gün vermiştik. Ancak dün Pereira’nın ekibi idmandaydı. Nedeni ortaya çıktı. Ayrılık kararı alan yönetim, tek taraflı feshi yardımcı antrenörlere bildirmedi… İdmanı önceki gün olduğu gibi Fatih Yıldız yönetti.  Bu arada tedavilerine devam edilen Robin van Persie, İsmail Köybaşı ve Simon Kjaer salonda özel program dahilinde çalıştı. 

Helal olsun Topal

Sahanın beyfendi karakteri saha dışının sosyal sorumluluk projelerine duyarlı vatandaşı yardımsever Mehmet Topal eşi Selda Topal, 5 yıldır geleneksel olarak düzenledikleri ‘Huzurevi Buluşmaları’nı Sarıyer’de gerçekleştirdi. Topal, Volkan Şen ve Ozan Tufan ile tüm masaları gezerek, çocuklar ve yaşlılarla sohbet etti.

Pellegrini’den Fener’e EVET

Vitor Pereira’nın ayrılığı için gün sayılırken yerine gelecek isim konusunda da yönetimin tasarrufu var… İlk hedef şu anda boşta olan dünyaca ünlü teknik direktör Manuel Pellegrini… Şilili teknik adam 6 milyon avrodan kapıyı açmıştı 4 milyon avroya prensipte “evet” dedi.  Listede B ve C planı olarak ise Roma’nın eski teknik direktörü Rudi Garcia ve Alman antrenör Thomas Shaaf’ın olduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...