Galatasaray Başkanı Özbek camiaya seslendi: Finale hazırız

Düzenleyen:
Galatasaray Başkanı Özbek camiaya seslendi: Finale hazırız

SPOR Haberleri

Transferin belli bir hesap içerisinde yapıldığının altını çizen Özbek iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek "Beşiktaş maçına hazırız” diye konuştu

Burhan Can TERZİ

Galatasaray ile Nef arasında yapılan sponsporluk anlaşmasının ardından başkan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. Özbek, “Nef inşaat sektörünün lider kuruluşlarından biri. İki markanın beraberliğini sağladık. Bu anlaşmanın iki kuruma da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.  Beşiktaş ile cumartesi günü oynanacak Süper Final maçıyla ilgili konuşan Özbek, " Beşiktaş maçına hazırız, motivasyonumuz gayet iyi. Kamp dönemimiz de gayet iyi geçti” ifadelerini kullandı. Galatasaray Başkanı, takımın yıldızı Sneijder’e kesilen ceza hakkındaki soru karşısında ise gerildi. Özbek, “Sadece Sneijder'e değil 14 oyuncuya disiplin yönetmeliği gereği ceza verdik” diye cevap verdi. 

Hesabımızı yaptık 

Galatasaray’ın başarı odaklı bir kulüp olduğuna vurgu yapan Dursun Özbek şöyle devam etti: ”Tüm transferler ve harcamalar bir disiplin içinde yapılıyor. UEFA kriterleri de bize bunu empoze ediyor. Her harcama ve her transfer belli bir hesap içinde yapılıyor. Oyuncu sayısının azalması bunda etkin faktörlerden biri. Kendi hesabımızı yaptık, birlikte olmak istemediğimiz futbolcuları listeledik. Güçlü performansa ulaşacak isimleri de renklerimize ekliyoruz. Yaptığımız işler belli bir matematiğin içindedir, bunun böyle bilinmesini istiyorum."

Sneijder yüz güldürüyor

Galatasaray, Beşiktaş ile oynayacağı Süper Kupa maçının hazırlıklarına dün de devam etti. Çalışmalar taktik ağırlıklı devam ederken, tüm oyuncuların çok istekli olması Teknik Direktör Riekerink’i memnun etti. Özellikle Sneijder’in, çok formda olması ve adeta çalışmalarda şov yapması Florya’dakilerin yüzünü güldürdü. Hollandalı, cumartesi günü takımın yine en büyük kozlarından biri olacak. 

52 milyonluk NEFes

Galatasaray nihayet, ana sponsporluk anlaşmasını NEF ile imzaladı.  Anlaşma 1+1+1 sezon opsiyonlu olarak yapıldı. Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Türkiye'de oynanacak diğer maçlarda geçerli olacak göğüs reklamı anlaşmasına göre 2016-17 futbol sezonu için Galatasaray 9.5 milyon TL sponsporluk bedeli alacak. Anlaşmanın devam etmesi halinde 2017-18 sezonu için 10.5 milyon TL, 2018-19 sezonu için 11 milyon TL olmak üzere 3 sezon toplam 31  milyon gelir elde edilecek. Performans primleriyle birlikte rakam 52.5 milyon TL'yi bulacak. Türkiye’nin iki büyük markası, sadece yurtiçinde değil yurtdışında da işbirliğine devam edecek. Sözleşme kapsamında Galatasaray’ın gelecek sezon Avrupa'da yer alması durumunda, NEF’in sarı-kırmızılı formayı yurtdışında da desteklemesi söz konusu.

Salonla ilgisi yok

Dursun Özbek, TT Arena’nın yanına yapılması planlanan salon ile ilgili NEF ile görüşülmediğini belirtti. Özbek, “Salon kapasitesi 13 bin 800'den 15 bine çıktı, proje aşamasında. Ruhsat çalışmaları yapılıyor. NEF ile konuyla ilgili bir görüşme yapılmadı. Bu anlaşma saf bir forma sponsorluk anlaşması” dedi.

Nazifoğlu: 4’ü gidiyor Denayer geliyor

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, çok çarpıcı açıklamalar yaptı, açık konuştu. Selçuk ile Sabri’nin takımda kalacağını ve ayrılacakları yönündeki iddiaları yalanlayan Nazifoğlu, “Beşiktaş maçı öncesi bu tür iddiaları manidar buluyorum” dedi. Manchester City ile Denayer'i 1 yıl daha kiralama konusunda görüştüklerini söyleyen G.Saray yöneticisi, “Temaslar olumlu gidiyor. Denayer de gelmek istiyor. Sanırım olumlu sonuç alacağız” müjdesi verirken, "Lassana Diarra’yı da kadroda görmek istiyoruz" sözlerini kullandı. Dzemaili’nin Bologna ile anlaştığını vurgulayan Nazifoğlu, “Transfer yarın (bugün) sonuçlanabilir ufak pürüzler kaldı. Olcan, Umut ve Tarık ise takımdan ayrılacak. Bu isimleri düşünmüyoruz” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...