Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta çözülecek iki kriz kaldı

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta çözülecek iki kriz kaldı

SPOR Haberleri

Geçen sezonu şampiyon tamamladı yeni sezona bir anda problemlerle başladı… Hiç hesapta yokken Atiba ve Sosa krizleri çıktı…

Yuvada kalması beklenen ve 1 yıl daha opsiyonu bulunan Gomez “Gelmiyorum” dedi… Hele bir olay vardı ki camiayı şaşırttı… Yeniden sözleşme yapılmasına kesin gözüyle bakılan İsmail Köybaşı yuvadan ayrıldığı gibi Fenerbahçe’ye imza attı… Buna karşılık sağ beke ise yapılan takviye Fenerbahçe’den olmuştu: Gökhan Gönül… Sol bek konusunda da atılan Adriano imzası, İsmail’i unutturdu… Atiba’nın West Ham’a gitme aşkı, zam teklifi ve sözleşme uzatma önerisiyle tatlıya bağlandı… 

Savunmaya Guedes alındı

Yönetimi en çok yoran ve zorlayan konu ise Jose Sosa’ydı… Milan’a gitmek istedi, disiplinsiz hareketler yaptı ve sonunda yönetimin kararlı duruşu karşısında geri adım attı… Özür diledi takıma katıldı… Hesapta olmayan sorunlar Beşiktaş lehine çözüme kavuşurken asıl önemli problem stoper konusuydu. Çünkü siyah-beyazlılar geçen sezonun ikinci devresini kiralık stoperlerle tamamlamıştı. Kalıcı değer arandı Marcelo Guedes’in opsiyonu kullanılıp bonservisi alındı ancak sorun bitmedi. Güneş 3 kulvarda rekabeti artıracak ve sayısal yeterliliği sağlayacak takviye istedi. 

Ya kendi ya para gelecek

Siyah-beyazlı idareciler Gustavo Gomez’e ağırlık vermişti ancak rakamın 8 milyon avroları bulması nedeniyle geri adım atıldı. Chelsea’den Omeruo’nun kiralanması gündeme geldi sonra vazgeçildi. Avrupa pazarında temaslar devam ediyor. Forvet konusunda ise beklentinin öznesi Mario Gomez… Her ne kadar başkan tarafından yeni bir görüşme olmadığı ifade edilse de beklentideki amaç geri dönme ihtimali ve eğer transfer olursa onun satışından gelecek yüzde 50’lik payın miktarı... Sonuç olarak Beşiktaş rahat geçireceği ve rahat gireceği yeni sezona hiç de düşünüldüğü gibi sorunsuz başlayamıyor... Ama çözülmesi gereken problemler de yönetimin sakin tavırlarıyla bir bir yoluna giriyor...

Gil’de sona doğru

Beşiktaş Brezilyalı savunma oyuncusu Carlos Gilberto'nun transferinde sona yaklaştı. Oyuncunun kulübü Shandong Luneng'le bir yıllık kiralamada pürüzler giderilmek üzere. Gil de Çin kulübüne Beşiktaş'a gitmek istediğini söyledi. 29 yaşında olan ve stoperde oynadan Gil, Brezilya Milli Takımı formasını 10 defa giydi.

Kartal'a Lens iddiasi

Beşiktaş'ın Gökhan Töre'nin gidişinden sonra kanatlara takviye arayışları sürüyordu. Premier Lig ekibi Sunderland'de oynayan sol kanat oyuncusu Jeremain Lens'in gündemde olduğu iddia edildi. 2019'a kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan futbolcunun kiralanmasının düşünüldüğü gelen haberler arasında.

Yerinde duramıyor

Süper Kupa maçına hazırlanan Beşiktaş'ta Jose Sosa'nın dönüşü belki de en çok Şenol Güneş'i hareketlendirdi. Daha önceki idmanlarda durgun görünen siyah-beyazlı teknik adam dün uzun haftalar sonrasında ilk defa bu kadar heyecanlı, enerjik bir profil çizdi. Futbolcular da hocalarının bu enerjisinden etkilenmiş göründü. Onlar da hırslı ve neşeliydi. Kerim'in bir pozisyondaki yanlış pasına sinirlenip sahaya dalan Güneş forvet bölgesinde nasıl pas yapmaları gerektiğini oyuncularına tek tek izah etti. Tecrübeli çalıştırıcı çift kalede de saha kenarında yerinde duramadı, sık sık saha içine müdahalelerde bulundu. Güneş, idmanın ardından Gökhan Gönül ile kısa süre sohbet ederken, diz kapağında ağrı hisseden Rhodolfo ile de yakından ilgilendi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...