İkinci Öksüz vakası

Düzenleyen:
İkinci Öksüz vakası

GÜNDEM Haberleri

Darbe girişimi sonrası FETÖ’nün iki numarası olan hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz’ün, “Akıncılar Üssü civarında arsa bakıyordum” diyerek kendisini savunması gibi bir başka darbeci hain de yine komik bir savunma yaptı.

Ebru Karatosun ANKARA

Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Akıncılar Üssü yakınlarındaki tarlada sabaha karşı yakalanan Nurettin O., ifadesinde, belgesel çekmek için mekân bakmaya geldiğini söyledi. Nurettin O., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Nurettin O., “Ben anayoldan köy yoluna saparak 5 dakika kadar yürümüştüm. Bu sırada bir Jandarma aracı yanıma gelerek kimlik sordu. Nereye geldiğimi sordu. Anlattım. ‘Geç içeri’ dedi. Bu şekilde gözaltına alındım” diyerek kendini savundu. Fetullahçı olmadığını söyleyen Nurettin O., “Onlardan da çok çektim. Ben bu darbe girişimine iştirak etmedim. Darbeyle ilgili olarak kimseden herhangi bir emir almadım. Üzerime atılı suçu kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...