Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki kadını ezdi, kaçtı

Düzenleyen:
İki kadını ezdi, kaçtı

YAŞAM Haberleri

İzmir’in Konak ilçesinde yolun karşısına geçmek istedikleri sırada otomobilin çarpmasıyla ağır yararlanan Lütfiye Y. (60) ve Ecem H. (26) kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise kaza yerinden kaçtı.

Kaza gece saatlerinde Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Konak istikametinden Balçova istikametine gitmekte olan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 DM 4333 plakalı otomobil yolun karşısına geçmek isteyen Lütfiye Y. (60) ve Ecem H. (26)’ye çarptı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 saplık ve polis ekiplerine bildirdi. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre savrulan ve ağır yararlanan Lütfiye Y. ile Ecem H. olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Lütfiye Y. ve Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ecem H. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza sonrası ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

YETERSİZ IŞIKLANDIRMA KAZALARA SEBEBİYET VERİYOR
Mustafa Kemal Sahil Bulvarında yapımı devam eden Tramvay çalışmaları yüzünden ışıklandırmaların çok yetersiz kalması hem yaya hem de sürücülerin görüş mesafelerini kısıyor. Yeteri önlem alınmadığı için sürücülerin ve yayaların tepkisini çeken çalışmalar yüzünden sık sık trafik kazaları meydana geliyor. Vatandaşlar yetkililere bir an önce yolun ışıklandırılmasını ve gerekli önlemlerin alınması konusunda çağrıda bulundu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...