Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman'ın istifa etmesi söz konusu olamaz

/ Kaynak: CHA
Fikret Orman'ın istifa etmesi söz konusu olamaz

FUTBOL Haberleri  / CHA

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, başkan Fikret Orman'ın istifa etmesinin söz konusu olmayacağını söyledi.

nbsp;Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, başkan Fikret Orman'ın istifa etmesinin söz konusu olmayacağını söyledi. nbsp;

Altunizade'deki ofisinde başkan Fikret Orman ve Futbol Şube Başkanı Tamer Kıran ile bir görüşme gerçekleştiren Ahmet Nur Çebi, Cihan muhabirine özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Fikret Orman'ın Umre ziyareti sonrası kendisini kutladıklarını söyleyen Çebi, ''Başkan Umre'den geldi. Hayırlı olsun dedik. Umre'sini kutladık. Son günlerdeki malum konularıda konuştuk. Şimdi kulübe geçip orada da gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Sonra başkan ya da bir arkadaşımız gerekli açıklamayı yapacak.'' dedi.

LEVENT ERDOĞAN'A SİTEM
Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan'ın, Beşiktaş Kulubü'nde yönetim mi var ki istifa edeyim? diyerek eleştirmesine cevap veren Ahmet Nur Çebi, ''Bir yönetim var ve gayette iyi bir yönetim var.'' dedi.

Beşiktaş - Orduspor maçında olay çıkaranlar için kulüp olarak yaptırımda bulunup bulunulmayacağı sorusuna da cevap veren Ahmet Nur Çebi, ''Prensiplere sadık kalacağız. Tüm bunları yönetim kurulundaki arkadaşlarla da görüşüp herkesin fikrini alacağız. Her ne kadar birileri orada yönetim yok dese de var gayet iyi de bir yönetim var. Görüşüp konuşup gerekli açıklamayı yapacağız.'' dedi.

BAŞKANIN İSTİFA ETMESİ SÖZ KONUSU OLAMAZ
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Kulubü Başkanı Fikret Orman'ın istifasının söz konusu olmayacağını söyledi. Çebi, ''Kendisinin çok emeği var. İstifa etmesi söz konusu olamaz. Başkanımız mücadeleye devam ediyor.'' şeklinde konuştu.

Öte yandan yönetim kurulunun tam kadro bir şekilde Akaretlerdeki kulüp binasında toplantı yapacağı belirtildi.

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...