Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldırım'dan futbolculara fırça

Düzenleyen:
Yıldırım'dan futbolculara fırça

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yağ oranları yüksek çıkan Fernandao ve Ozan Tufan'ı firçaladı: Bu adam (Pereira) sizi çalıştırmıyor da siz niye kendinize bakmıyorsunuz?

Fenerbahçe'de önceki gün antrenör Fatih Yıldız'ın yönettiği idmanda yaptırılan 'aerobik dayanıklılık' testinin sonuçları hayal kırıklığı yaşatmıştı. Oyuncuların büyük bölümü testleri geçemezken, Fernandao ve Ozan Tufan, yüksek oranda çıkan yağ oranları ile şok etmişti. Başkan Aziz Yıldırım, dün yanında Mahmut Uslu, Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat ile birlikte Samandıra'ya baskın yaptı. Yıldırım tesislerde bir teknik direktör gibi test sonuçlarına bakıp, sonuçları ineceledi.

"HESABI SİZE SORARIM!"

Yapılan ölçümlere tek tek bakan başkan, başta Fernandao ve Ozan olmak üzere tüm oyunculara, "Bu adam (Pereira) sizi çalıştırmıyor da siz niye kendinize bakmıyorsunuz?" diye fırça attı. Yıldırım, takım kaptanları Volkan Demirel, Kjaer ve Mehmet ile de bir görüşme yaparak, "Bu takımı süratli bir şekilde güçlendirip, lige öyle gireceğiz. Sizin de işiniz takımın daha çok çalışmasını sağlamak. Bu takımın abileri sizsiniz, sizden hesap sorarım" uyarısında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...