Ankara'da korkunç olay! Çıplak halde...

Düzenleyen:
Ankara'da korkunç olay! Çıplak halde...

YAŞAM Haberleri

Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana gelen olayda U.Y. isimli kişi, evinin önünde çıplak halde ve tabancayla vurulmuş olarak bulundu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Çiğdem Mahallesi 1590 Sokak'ta sabaha karşı silah sesleri duyan mahalle sakinleri, bir şahsın yerde yattığını gördü.
Polisin olay yerine gelmesinin ardından yerde yatan kişinin 53 numaralı evde ikamet eden U.Y. olduğu belirlendi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Yurt'un 4 yerinden silahla vurulduğunu ve hayatını kaybettiği tespit etti. Yurt'un evinde arama yapan polis, kadın çantası ve elbisesi buldu. Ayrıca, Yurt'un ağabeyi Erol Yurt'a ait olduğu belirlenen 06 AZD 67 plakalı araç, evin önünde kapıları açık ve terk edilmiş olarak bulundu.

Ankara'da korkunç olay! Çıplak halde...

Olay yerinde incelemelerini sürdüren Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Yurt'un evinde beraber olduğu düşünülen kişi veya kişilerin kimliğini araştırıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...