Rekor denemesinde öldü!

/ Kaynak: İHA
Rekor denemesinde öldü!

DÜNYA Haberleri  / İHA

Hindistan'ın Darjeeling bölgesinde Sailendra Nath Roy isimli bir dublör Teesta nehrinin üzerinden saçları tele bağlı şekilde geçmeye çalışırken hayatını kaybetti.

Hindistan'ın Darjeeling bölgesinde Sailendra Nath Roy isimli bir dublör Teesta nehrinin üzerinden saçları tele bağlı şekilde geçmeye çalışırken hayatını kaybetti. nbsp;


Yetkililer 45 dakika sonra Roy'a yardım etmek için ulaşabildiklerinde Roy çoktan hayatını kaybetmişti. Guiness Rekorlar Kitabı'na girmek için yerden 3000 metre yükseklikteki bir tepede denemesine başlayan Roy saçlarının tekerleğe takılması sonucu elleriyle ilerlemeye çalıştı. Fakat buna rağmen başarılı olamayan Roy tüm çabalarına rağmen kurtulmayı başaramadı. Bölgedeki yerel kaynaklar ise Roy'un kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini ifade ettiler.

##tgvideo##

Roy daha öncelerde saçlarını kullanarak birçok araç çekerek Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başarmıştı. Roy ayrıca, 2011 yılında 800 metre yüksekliğinde bir yerden saçlarını tele bağlayarak karşıdan karşıya geçmişti.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...