Galatasaray maçı öncesi çıkan olaylara soruşturma

/ Kaynak: CHA
Galatasaray maçı öncesi çıkan olaylara soruşturma

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Spor Toto Süper Lig'in 31'nci haftasında oynanan Gaziantepspor-Galatasaray maçı öncesinde sahada çıkan olaylarla ilgili Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Spor Toto Süper Lig'in 31'nci haftasında oynanan Gaziantepspor-Galatasaray maçı öncesinde sahada çıkan olaylarla ilgili Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. nbsp;

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, ''28 Nisan 2013 günü ilimiz Kamil Ocak Stadyumu'nda Gaziantepspor-Galatasaray takımları arasında oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşması öncesinde ve karşılaşma sırasında yaşanan; 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet kapsamında ele alınan taraftar gruplarının saha zeminine girmesi, gruplar arası çatışma, çatışma sırasında kolluk güçlerinin orantısız biber gazı kullanımı ve maruz kaldıkları bıçakla saldırı muhtevalı eylemler ile ilgili Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır.'' denildi. Açıklamada, sahte bilet ve mükerrer numaralı bilet satışı iddiaları ile ilgili de soruşturma yapıldığı bildirildi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...