Çanakkale'de 5 katlı polis lojmanı yıkıldı

Düzenleyen:
Çanakkale'de 5 katlı polis lojmanı yıkıldı

YAŞAM Haberleri

Çanakkale'de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 5 katlı olan emniyet müdürlüğü polis lojmanlarının yıkımı, iş makineleriyle gerçekleştirildi.

Barbaros Mahallesi Plaj Sokak'ta uzun yıllardır kullanılan ve kentsel dönüşüm projesi kapsamında yenilenmesi hedeflenen polis lojmanlarının 5 katlı binası yıkıldı. İlginç görüntülerin ortaya çıktığı o anlarda polis ekipleri, yıkım öncesi çevre güvenliği aldı. Plaja giden yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Ardından bir kepçe yardımıyla apartmanın yıkımına başlandı. Yıkımı yol ortasındaki refüjdeki ağaç gölgesinde oturarak izleyen 3 kişi, çevreye saçılan moloz parçaları yüzünden korkarak bir anda ayağa kalktı. O anlar kameralarca görüntülendi. Kimsenin yaralanmaması ise sevindirdi. Bina, kepçenin darbeleri sonrası büyük bir gürültüyle yıkıldı. Enkazından büyük bir toz bulutu yükseldi. Toz bulutuna, etrafı kirletmemesi için su sıkılarak müdahale edildi. Yıkımın ardından mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Araç ve yaya trafiğine kapatılan yol da tekrar trafiğe açıldı. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...