Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mermer atölyesinde çalışan işçinin feci ölümü

Düzenleyen:
Mermer atölyesinde çalışan işçinin feci ölümü

YAŞAM Haberleri

Burdur'da mermer atölyesinde çalışan 27 yaşındaki Mehmet Yılmaz, kamyon kasasından indirmek için üzerine çıktığı mermer plakaların üzerine devrilmesi sonucu ezilerek yaşamını kaybetti.

Burdur Küçük Sanayi Sitesi'nde bir mermer atölyesinde işçi olarak çalışan 2 işçi, plaka halindeki mermerleri indirmek için kamyona çıktı. 2 işçinin vinç yardımıyla bağlayıp indirmek istediği mermer bloklar aniden kaydı. Mermerler kasadan düşerken üzerindeki işçilerden biri kendini atıp kurtuldu. Mehmet Yılmaz ise mermer blokların altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri Mehmet Yılmaz'ın yaşamını kaybettiğini belirledi. Olayı haber alıp gelen Mehmet Yılmaz'ın anne ve babası olay yerinde fenalıkg eçirince sağlık ekipleri müdahale etti. Yılmaz'ın cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi için Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...