F.Bahçe: Pereira şu anda görevinin başında!

Düzenleyen:
F.Bahçe: Pereira şu anda görevinin başında!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira ile ilgili verdiği kararı bu hafta sonuna kadar açıklayacak.

Fenerbahçe'de yönetim kurulunun teknik direktör Vitor Pereira ile yolları ayırma kararı aldığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

Başta sarı lacivertli taraftarlar olmak üzere tüm futbolseverler bu konuyu tartışıp, Portekizli hocanın yerine kimin geleceği üzerine tahmin yaparken, akşam antrenmanında sürpriz bir görüntü ortaya çıktı...

Gönderileceği belirtilen Vitor Pereira, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmana çıktı ve çalışmayı yönetti.

KULÜPTEN AÇIKLAMA!

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın 1 saat sürdüğü belirtildi.

İdmanın ilk 30 dakikalık bölümünün salonda kuvvet ve dayanıklılık, kalan bölümünün ise sahada kondisyon çalışmalarıyla geçirildiği aktarıldı.

Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanlarla Grasshoppers maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Pereira ile yardımcılarının tazminatı yaklaşık 4 milyon Euro'ya ulaşıyor. Fenerbahçe yönetiminin gerekli hukuki ve mali prosedürleri tamamladıktan sonra Pereira ile yolların ayrıldığı kararını birkaç gün içinde açıklaması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...