Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Orgeneral Akar şehit ailesini ziyaret etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Orgeneral Akar şehit ailesini ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, beraberindeki kuvvet komutanlarıyla Şırnak'ın Uludere ilçesinde şehit olan piyade er Kavcı'nın ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki kuvvet komutanlarıyla Şırnak'ın Uludere ilçesinde, teröristlerce yola döşenen bombanın infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen piyade er Bayram Kavcı'nın baba evini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Orgeneral Akar'a, şehit Kavcı'nın ailesine yaptığı ziyarette, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar eşlik etti.

Şehidin evinin önüne Keçiören Belediyesince kurulan çadırda taziyeleri kabul eden şehidin babası İzzet Kavcı ve memleketi Çorum'dan gelen dedesi Arap Kavcı'ya başsağlığı dileyen Akar ile kuvvet komutanları, okunan Kuranı dinleyerek şehit Kavcı için dua etti.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde şehit düşen, 7 çocuklu ailenin altıncı ve tek erkek çocuğu olan Bayram Kavcı, bugün Kocatepe Camisi'ndeki törenin ardından Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...